Saturday, September 29, 2007

weekenden

fredagen spenderades hemma med sjukt barn som inte var särskilt sjukt. vi var på berget i några timmar och sen gick vi hem så hon fick sova. vi stannade hemma på dagis rekommendation - de ansåg att hon var för snorig för att orka med. de har med all sannolikhet rätt, men hon var inte speciellt trött alls... skitsamma. jag och A fick en toppendag tillsammans.
inte blev det sämre av att Bojans nya hugg var på intågande så Tildis fick vara här medans Fia och Bojs hämtade honom. A sprang runt och kramade T och skrattade och liksom glädjeskrek. riktig kärlek. T är jättesnäll mot A.

K kom hem tidigt så vi fick nöjet att åka och handla mat för 1600 kronor. jippi!

igår gick K på konsert med de andra industrinördarna. Enema Syringe (?) tror jag det var som spelade. nåt band från Örebro. skönt att han kommer iväg ibland. man saknar inte kon förrän båset är tomt heter det ju.
svärmor och Bodilgodis kom till mig och A. vi åkte till Viksängen på loppis. A shoppade två bilar, tre böcker, en baddocka och vinterkläder till Pippi. efter tre timmars sovpaus åt vi pytt och myste i As rum. vi läste ALLA böckerna i sängen och sen somnade A igen.

idag har vi badat bondgårdsdjuren och legogubbarna i bubbel, ätit frukost och druckit första tunnan kaffe. dags att klä på sig och gå ut och gunga och sen till berget för att titta på djuren och fika "bull".

nya ord:
fanten - elefanten
tvätte benan - tvätta benen
oj! - oj
nu better - nu bättre
käppa - klättra
tubbe bäbä - teletubbies alla djur

No comments: