Sunday, June 17, 2007

intet nytt under solen.

dagiset. Amalthea skall gå på ett skittråkigt dagis. har jag redan klagat på det? antagligen. jag är så besviken. ska försöka få henne till det andra dagiset istället. kan man muta kommunalare?

helgen har varit lugn. ingen stress och ingen hets. lördagen spenderades på Norrlöt med svärmor och Kouame. A älskar minigolfbanor, dom är trevliga att sitta på och ösa småsten över.
igår åkte vi till Sydpoolen och badade i Pigges lagun. det är ingen lagun direkt. skittrist litet hörn där man ska stoppa ungarna som kan falla och slå ihjäl sig i trapporna. tacka vet jag Paradisbadet i Ö-vik.

jag har fått ett gäng med småsmåsmå utbuktande prickar på höger pekfinger som kliar å det grövsta. K hade såna förut, men har inte sett till sina på länge nu. gissa tre gånger vart dom har tagit vägen?

midsommar på fredag, jag behöver tips på vad man gör på midsommar när man har familj? tidigare har jag fixat det hela med lite öl eller sprit, en trevlig gräsplätt och musik. nu känns det inte lika aktuellt.

Josh: SHE är underbart! har du gjort e-learning för nyanställda/SHE? om inte, gör den!
Sanlo: det var inga snygga brandmän, men jag fick en Bamse-tidning.

2 comments:

Anonymous said...

Nej jag har inte gjort någon sådan e-learning, eftersom jag inte är nyanställd utan konsult och, som jag sa, inte kommer åt SHE.

Anonymous said...

jag har utmanat dig. Läs mer på min blogg http://drottningsylt.scriptorium.se/?p=419