Thursday, May 03, 2007

elräkning

tack för den underbara elräkning på 7800:- Telge Energi. hur fasen kan dom räkna fel på elräkningen under ett helt år?! vår semester ser ut att spenderas hemma i sommar. semesterpengarna tar Telge Energi och köper piggelin för.

A har öroninfektion och går på Kåvepenin. stackars liten. hon håller dessutom på att göra fler tänder vilket inte heller är helt smärtfritt. idag har hon dessutom ramlat och slagit munnen i tröskeln. blodvite. ramlar andras barn så här mycket och slår sig med, eller är det bara min unge? det känns inte bra att hon hela tiden har små märken och blåmärken.

ja, näe, om man skulle ta och jobba lite då?

2 comments:

Anonymous said...

därför att de bara läser av mätaren en gång om året. under resten av tiden uppskattar de förbrukningen efter vad lägenheten (inte nödvndigtvis ni alltså) har haft för förbrukning tidigare. visst verkar det vettigt?

Anonymous said...

Fyy vad dåligt av el-bolaget, satan vad mycket roligt man kan ha för dom pengarna istället för fittbolaget som köper piggelin för pengarna. Vi fick kvarskatt på åttatusen det tjohoo-skoj också, men vad göra bara att betala in sina surt sparade pengar. A kanske skulle behöva en Irma-hjälm (om du har sett den) över hela kroppen. ;-). Förresten, om det dimper ner en katalog från bosieboo.com så är det jag som beställt den till dig.